Elköszöntek Diósgyőrben Geri Gergelytől


A felvidéki edző nem egész egy hónapot töltött a DVTK-nál.

Geri Gergely december 8-án vette át a DVTK irányítását és egy hét alatt három mérkőzéssel debütált a kispadon. Csapata az MTK, a Honvéd és a ZTE ellen is vereséget szenvedett, így az utolsó, 12. helyről várja a tavaszi folytatást. Ezek után nem volt meglepő, hogy még december végén megkezdték a felkészülést a tavaszra. Akkor még a királyhelmeci edző nyilatkozott és tervezte a bentmaradást.

Január 6-án aztán aláírásra került a BORSODI SPORT Holding Kft., valamint az Arago Befektetési Holding Zrt. által a klub többségi üzletrészét tulajdonló Borsodsport Invest Kft. 100 százalékának megvásárlására vonatkozó adásvételi szerződés. Új tulajdonosa lett tehát a klubnak. Az Arago egyébként Kassán is többségi tulajdonosa lett korábban az ottani csapatnak.

Január 7-én pedig már el is köszöntek a felvidéki edzőtől: "Tegnap új tulajdonosa lett a DVTK-nak, amely változásokkal jár a labdarúgó csapatnál" - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. "Geri Gergely személyében egy rendkívül felkészült szakembert és egy végtelenül szimpatikus embert ismerhettünk meg, csak a legjobbakat tudom neki kívánni a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még róla hallani és az útjaink fogják még egymást keresztezni."

A szezont még Nyitrán kezdő szakember helyét Zoran Zekić vette át, aki korábban az eszéki csapatot is edzette.

Fotó: facebook.com/DVTK1910

A rovat legfrissebb hírei