Geri Gergely: Motivált vagyok


A DVTK felvidéki edzője a felkészülés megkezdése után sajtótájékoztatón nyilatkozott.

A Diósgyőr az OTP Bank Liga csapatai közül elsőként, még a 2020-as év végén megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Az őszi szezon végén érkező edző, Geri Gergely elmondta, hogy kevés idő áll a csapat rendelkezésére, hiszen január 20-án már meccset játszanak majd, de hisz benne, hogy fel tudnak készülni a bennmaradás kivívására. A játékosokra napi két edzés vár, a játékoskeret pedig még terveik szerint bővülni fog.

A szezont még Nyitrán kezdő szakember kiemelte, hogy ő nagyon motivált és úgy látja, hogy a játékosoknál sem lesz ezzel probléma, hiszen mindannyian bizonyítani szeretnének. Ezen csak javíthat, ha minden csapatrészbe érkezik még erősítés, hiszen akkor nagyobb lesz a konkurenciaharc a kezdőbe kerülésért. Geri szeretné megmutatni, hogy fel tudják rázni az őszt nagyon elrontó csapatot.

Geri Gergely december 8-án vette át a DVTK irányítását és egy hét alatt három mérkőzéssel debütált a kispadon. Csapata az MTK, a Honvéd és a ZTE ellen is vereséget szenvedett, így az utolsó, 12. helyről várja a tavaszi folytatást. A diósgyőriek 15 mérkőzésen mindössze 10 pontot szereztek, a 11. Budafok 15, a bentmaradást érő 10. helyen lévő Honvéd 17 ponttal áll. A kispestiek ellenben egy meccsel többet játszottak. Geriék január 20-án az ősszel elhalasztott Ferencváros elleni mérkőzéssel indítják majd a tavaszt.

Fotó: facebook.com/DVTK1910

A rovat legfrissebb hírei