"Elértük a célunk, bejutottunk a következő körbe"


A lefújást követően a DAC vezetőedzője Adrian Guľa értékelte a találkozót.

A papírformának megfelelően a dunaszerdahelyi sárga-kékek kettős győzelemmel jutottak tovább a Konferencia Liga harmadik selejtezőkörébe. A sárga-kékek mind a négy mérkőzésüket megnyerték a Konferencia Ligában, ráadásul Guľa irányítása alatt még veretlenek a sárga-kékek.

A lefújást követően a DAC vezetőedzője Adrian Guľa értékelte a találkozót

„Nagyon örülünk a győzelemnek és a továbbjutásnak. Elértük a célunk, bejutottunk a következő körbe. Sikerült lehoznunk kapott gól nélkül a meccset, visszatért a pályára Kalmár Zsolt, Kružliak nem gyűjtötte be harmadik sárgáját, így játszhat a folytatásban, Risvanis pedig bemutatkozott klubunk színeiben.

A legfontosabb természetesen a győzelem és a továbbjutás, de ezek a pontok is nagyon fontos elemei a sikernek. Ez annak a jele, hogy még erősebbek leszünk. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm a szurkolóknak a fantasztikus buzdítást. Nyilván tudunk ennél jobban is futballozni, de két gyors gól után, a 4:0-ás összesített eredmény tudatában nem könnyű megtartani a tempót és az intenzitást egy olyan ellenféllel szemben, amely örül annak, hogy csak négy gólt kapott. Veselovský jól elkapta a fonalat, és nagyon boldoggá tesz Krstović produktivitása. Nagyobb biztonságba és jobb lelkiállapotba került a csapat a gólja után. Minden edző örül, ha a csapatában játszik egy ilyen hatékony csatár. A szélsőinktől van szükség nagyobb támogatásra a gólpasszok és gólok tekintetében. Kalmár visszatérése nagy erőt ad a csapatnak. Már az odavágóra is velünk tarott, noha akkor még nem lépett pályára. Úgy érzem, amilyen minőséget képvisel, nem fog sokáig tartani, hogy a kezdőben találja magát.

Az FCSB elleni meccsre csupán egy percig gondoltam. Volt kint ma egy emberünk a stábból Bukarestben, aki megfigyelte az ellenfelünk játékát. Tudjuk, hogy milyen erőt képviselnek, de mindent meg fogunk tenni a továbbjutásért. Most viszont még a vasárnapi bajnoki mérkőzésre összpontosítunk.”

forrás: dac1904.sk

A rovat legfrissebb hírei