Két hét alatt felkészíti a folytatásra csapatát Hornyák


A Puskás Akadémia újra elkezdte az edzéseket, felvidéki edzőjük pedig úgy gondolja jó erőben vannak.

A köbölkúti Hornyák Zsolt a klub honlapján megjelent videóban nyilatkozott az első közös edzés után, amely szerinte jó tempóban zajlott.

"A csapat egy napot sem pihent azóta, amióta bejött ez a vírus és megállította a foci életet. Hat hete jó kondiban van a csapat, azt is lehet mondani, hogy egy téli felkészülés van utánunk" – kezdte a PAFC vezetőedzője.

A csapat igyekszik betartani az összes előírást, ráadásul minden héten tesztelik őket, hogy a játékosok és a stáb családjai is biztonságban érezhessék magukat. Figyelnek arra is, hogy a környezetükben nincs-e gyanús eset, de egyelőre ilyenről nem tudnak, így gőzerővel folyhatnak a labdás gyakorlások.

Újra edzésben

Felcsút, 2020.05. 04.

 

Az OTP Bank Liga május 30-án folytatódik, a Magyar Kupa elődöntőit pedig már egy héttel korábban, május 23-án megrendezik. A felcsúti klub a bajnokságban a Ferencvárost fogadja majd az újrakezdésnél.

"Szerintem két hét után tudna a csapat játszani, amilyen formában van. Mi nem tétlenkedtünk, a válság kezdete után egyből edzeni kezdtünk. Ha jönnek még a barátságos mérkőzések, akkor számunkra két-három hét elég lesz. Bízok benne, hogy a csapat jó formában lesz kész az újrakezdésre" – zárta az interjút Hornyák.

Fotó: instagram.com/puskasakademia

Menyasszonya nélkül tölti napjait Urblík József

Az ipolysági származású középpályás 2018 nyarán igazolt a felcsúti csapathoz Csehországból. Első találatára 2019 februárjáig kellett várnia, de az annál emlékezetesebb lett. A Vidinek lőtt egy hatalmas gólt, csapata pedig 3-0-ra győzött idegenben. A Puskás Akadémiában eddig 41 tétmérkőzésen lépett pályára és 5 gólt jegyzett, valamint 3 gólpasszt osztott ki.

A rovat legfrissebb hírei