Menyasszonya nélkül tölti napjait Urblík József


A Puskás Akadémia felvidéki játékosával a klub honlapja közölt egy rövid interjút.

Az ipolysági származású középpályás 2018 nyarán igazolt a felcsúti csapathoz Csehországból. Első találatára 2019 februárjáig kellett várnia, de az annál emlékezetesebb lett. A Vidinek lőtt egy hatalmas gólt, csapata pedig 3-0-ra győzött idegenben. A Puskás Akadémiában eddig 41 tétmérkőzésen lépett pályára és 5 gólt jegyzett, valamint 3 gólpasszt osztott ki. A futballista neve mellé a futó szezonban 4 gólt és 2 gólpasszt jegyeztek fel.

Urblík József gólja a Vidi ellen

(null)

 

"Nagyon örülök, hogy végre tudtam gólokat szerezni, hiszen az előző idényben mindössze egyszer találtam be. Most már négynél járok, és még nincs vége a bajnokságnak, legalábbis remélem. Szerintem a csapat nagyon jól összeállt, jó játékosok alkotják a keretet, és az edzői stáb is nagyszerű munkát végez. Sajnos a kupából kiestünk egy buta gól miatt, de bízom benne, hogy a bajnokságban a végelszámolásnál ott leszünk az első háromban" – nyilatkozta a Puskás weboldalán a köbölkúti Hornyák Zsolt edző vezetése alatt alapembernek számító játékos. A felcsútiak jelenleg a negyedik helyen állnak, hátrányuk hat pont a harmadik Mezőkövesd mögött.

Online is lehet edzeni, íme az ipolysági példa

Már jó ideje zárva vannak az edzőtermek, uszodák, elmaradnak a közös csoportos órák így az edzők közül sokan más megoldás után néztek. Az ipolysági fitness instruktor, Albert Lilla Facebook-oldalán először kisvideókkal igyekezett mozgásra bírni csapatát, majd élő bejelentkezésekre váltott és így tartja meg óráit. A mindig mosolygós trénerrel beszélgettünk.

 

Urblík a bajnokság szüneteltetése alatt is edz és bár családja és menyasszonya is közel van hozzá, hiszen Ipolyság éppen Szlovákia és Magyarország határán fekszik, mégsem lehet velük. "Ki lehet bírni. A legrosszabb, hogy nem tudok hazamenni sem a szüleimhez, sem a menyasszonyomhoz, akinek sajnos nincs magyarországi lakcímkártyája, így otthon ragadt. Szlovákiában már csak a nagyobb cégek üzemelnek, a kisebbek szinte mind bezártak, akárcsak az iskolák – azt is hallottam, előfordulhat, hogy nem fejezik be a bajnokságot. Természetesen a foci is nagyon hiányzik, de lelkiismeretesen készülök, megkönnyíti a dolgomat, hogy David Vaněčekkel és erőnléti edzőnkkel, Egon Kunzmann-nal egy helyen lakunk. Arról, hogy csapatszinten mikor edzhetünk, játszhatunk újra, fogalmam sincs. Egyelőre nem tehetünk mást, elvégezzük az előírt feladatainkat és várjuk, mikor lesz a folytatás."

Fotó: instagram.com/puskasakademia

Sport365.hu - Nézze meg, a 10 legjobb "Maradj Otthon kihívást" !

A "Maradj Otthon" kihívást számtalan játékos teljesítette már. Ezek közé tartozik a brazil Philippe Coutinho, a Leverkusen játékosa Leon Bailey, a brazil Felipe Melo is. Az alábbi videóban azt láthatjuk, hogy 10 sportoló, hogyan teljesíti ezt a kihívást. Nemcsak férfi hanem női sportolók is szerepelnek a felvételen. A világsztárok akciója olvasónkat is megihlette.

A rovat legfrissebb hírei