Már a következő szezonra árul bérleteket az újvári csapat


A sport világában jelenleg rengeteg a kérdés, de az újváriak mégis előre tekintenek.

A koronavírusos megbetegedések terjedése miatt március 11-én szüntették be a bajnokságot a jégkorong Tipsport Ligában, majd bajnokot is hirdettek. Ahogy arról beszámoltunk a HC Érsekújvár nem tétlenkedett az eltelt időben, és több játékossal is új szerződést kötöttek.

Már a következő idényre jelentettek be játékosokat az újváriak

Március 11-én jelentették be, hogy nem fejezik be a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonját, majd később kihirdették, hogy jégkorongban így a felsőház tabelláját vezető HC '05 iClinic Banská Bystrica (Besztercebánya) lett a bajnok. A HC Mikron Érsekújvár a 11. helyen végzett. Ezek után arra lehetett számítani, hogy a klubok következő néhány hónapja inkább a túlélésről szól majd.

 

Áprilistól már a bérletek árusítása is megkezdődik a 2020/2021-es idényre. Míg a labdarúgásban egyelőre azt sem lehet tudni mi lesz a 2019/2020-as szezonnal, addig hokiban már a jövőt tervezik. A kedvezményes árú bérleteket április 1. és május 31. között vehetik majd meg az újvári bikák szurkolói.

Fotó: facebook.com/HockeyClubNoveZamky

HC Nové Zámky

Sezóna sa síce predbežne skončila, no práca v klube nekončí. Príprav... a na novú sezónu je v plnom prúde, prichádza k podpisu hráčov na novú sezónu, o ktorých vás pravidelne informujeme, vedenie pracuje na vytypovaní možných posíl a taktiež na tom aby ste si nasledujúci ročník naplno užili Klub taktiež pripravil predaj permanentiek, ktorý sa rozdelil do 3 etáp Prvá vlna začína .

A rovat legfrissebb hírei