Így edzenek a DAC-os hölgyek


A HC DAC Dunaszerdahely Facebook-oldalán számolt be játékosai edzésmódszereiről.

"A koronavírus elleni védekezés jegyében mindenki számára legjobb megoldás, ha otthon marad. Így vannak ezzel a HC DAC Dunaszerdahely női csapatának tagjai is. A Lányok azonban nem tétlenkednek, folyamatos otthoni edzéssel tartják karban kondíciójukat, és várják a mihamarabbi visszatérés lehetőségét. Íme egy kis ízelítő...." – írták a közösségi oldalon a sárga-kékek.

#maradjotthon - edzz otthon!

maradjotthon - edzz otthon! A koronavírus elleni védekezés jegyében mindenki számára legjobb megoldás, ha otthon marad. Így vannak ezzel a HC DAC...

 

A dunaszerdahelyi női kézisek jelenleg a 10. helyen állnak a közös cseh-szlovák MOL Ligában. Straka Máriáék eddig 24 meccset játszottak le, az alapszakaszból még két találkozójuk lenne hátra, majd következne a szlovák csapatok közti rájátszás. A csapat legutóbb március 7-én hazai pályán győzött a cseh Poruba ellen. A mérkőzés után Bugár Cintiával készítettünk interjút.

Bugár Cintia: Látni az eredményt, jövünk egyre feljebb

Az ősszel a dunaszerdahelyiek még 14 góllal kaptak ki cseh ellenfelüktől, szombaton viszont visszavágtak a csúnya vereségért és hat góllal legyőzték a DHC Sokol Poruba csapatát. A számok azt mutatták a két csapat között éppen Bugár Cintia jelentette a különbséget, így őt kérdeztük a lefújás után.

Fotó: facebook.com/mskds

A rovat legfrissebb hírei