Bugár Cintia: Látni az eredményt, jövünk egyre feljebb


A HC DAC-Poruba mérkőzés után a hat gólt szerző Bugár Cintiát kérdeztük.

Az ősszel a dunaszerdahelyiek még 14 góllal kaptak ki cseh ellenfelüktől, szombaton viszont visszavágtak a csúnya vereségért és hat góllal legyőzték a DHC Sokol Poruba csapatát. A számok azt mutatták a két csapat között éppen Bugár Cintia jelentette a különbséget, így őt kérdeztük a lefújás után. 

Rosszul kezdett, mégis magabiztos sikert aratott a HC DAC

A mérkőzés előtt a közelgő nőnap alkalmából a hazaiak klubelnöke, Horváth Zoltán virággal kedveskedett a játékosoknak és a szakmai stábok hölgy tagjainak is. Szép gesztus volt a szerdahelyi csapat részéről. A sárga-kékek nem kezdték jól a találkozót, Poruba három góljára elsőként Bízik Boglárka válaszolt egy hetesből.

 

"Számomra ez egy nehéz meccs volt, hiszen a cseh lányok nagyon edzettek, erősek. A mérkőzésbe bele kellett jönnünk, fel kellett vennünk a gyorsaságukat és az után mi is alkalmazkodni tudtunk ahhoz a tempóhoz, amit diktáltak és sikerült győznünk" – kezdte a bajnokságban már 55 gólnál járó átlövő, aki a 19. helyet folglalja el a MOL Liga góllövőlistáján. "Nagyon sokat fejlődtünk ahhoz képest, amikor kezdtük a bajnokságot. Még mindig fejlődésben vagyunk. Sok-sok edzés, sok gyakorlás és sok taapsztalat kell a meccsekből. Ennek lehet látni az eredményét, jövünk egyre feljebb" – válaszolta kérdésünkre, hogy mi kell ahhoz, hogy a cseh-szlovák liga élcsapatait is el tudják majd kapni.

Bugár Cintia beszélt a csapat céljairól, szeretnének minél előbb végezni a szlovák csapatok között. A teljes interjút az alábbi videóra kattintva tekinthetik meg.

Security Check Required

(null)

Fotó: facebook.com/mskds; Cséfalvay Á. András

A rovat legfrissebb hírei