Nem játsszák végig a Tipsport Liga idei szezonját


Nem hirdetnek bajnokot idén a szlovák jégkorongbajnokságban?!

A Szlovák Rádió és Televízió (Rozhlas a televízia Slovenska, RTVS) sportal foglalkozó Facebook-oldala közölte a hírt, hogy a Tipsport Liga vezetősége úgy döntött, hogy nem csak felfüggesztik, hanem végleg megszakítják a hoki liga küzdelmeit.

Šport v RTVS

Peter Sagan finišoval v tretej etape pretekov Paríž-Nice druhý. Slov... enský fenomén dosiahol úvodný triumf v profesionálnej kariére pred desiatimi rokmi práve v tretej etape Paríž-Nice, organizátori mu tak pred štartom etapy pripravili spomienkové video.

 

Szlovákiában hétfőn tiltották be két hétre a sportrendezvényeket a koronavírusos megbetegedések miatt. Ezt követően szerdán ült össze a szlovák hoki élvonalának vezetősége a lubok képviselőivel kiegészülve és hozta meg a döntést.

Betiltották a sporteseményeket Szlovákiában

A portál a Szlovák Köztársaság Hírügynökségének (TASR) információja nyomán számolt be a rendelkezésről. Peter Pellegrini kormányfő a válságstáb több órás ülése után jelentette be, hogy keddtől az összes határátkelőhelyen megelőző jellegű ellenőrzéseket tartanak. Emellett ugyancsak keddtől minden olyan személynek, aki Olaszországból, Kínából, Dél-Koreából vagy Iránból tér vissza, 14 napra karanténba kell vonulnia.

Fotó: facebook.com/sport.rtvs

 

A rovat legfrissebb hírei