Sima komáromi vereség idegenben


A komáromi férfi kosárcsapat Iglón (Spišská Nová Ves) játszott szombaton.

Az utóbbi napok egyre aggasztóbb hírei után indult útnak a komáromi kosárcsapat az alsóházi rangadóra. Tratnik és Bowman Jr. távozása mellett az edző, Molnár József sem volt ott a csapattal. A decemberben érkező mester a klubnál kialakult bizonytalan helyzet miatt a pénteken közös megegyezéssel szerződést bontott az MBK-val. "Köszönöm a támogatásotokat, a szeretetet, amit kaptam töletek az itt töltött idö alatt. Nagyon szép volt minden itt töltött nap, köszönet minden pillanatért" – búcsúzott a klub szurkolóitól Molnár a közösségi médiában.

A cél megtartani az Extraligát Komáromban

A szlovén KK Zlatorog Laško csütörtökön hivatalos oldalán jelentette be, hogy visszatér a csapathoz Igor Tratnik. Rajta kívül távozott Komáromból a közönségkedvenc Miles Bowman Jr. is, aki Nyitrabányára (Handlová) igazolt. Az anyagi problémákkal küzdő MBK Rieker COM-therm Komárom jelenlegi helyzetéről a csapat menedzserét, Paulík Józsefet kérdeztük. "Anyagi problémáink vannak.

A körülményeket tekintve ez után nem okozott meglepetést, hogy a hazaiak szinte végig vezetve magabiztos győzelmet arattak a komáromiak felett. A vendégeket a csapat korábbi játékosa, az utóbbi időben sportvezetőként tevékenykedő Boban Tomić irányította.

Szlovák férfi kosárlabda bajnokság, 29. forduló:

BK 04 AC LB Spišská Nová Ves - MBK Rieker COM-therm Komárom 108-79 (34-24, 23-16, 23-13, 28-26)
Igló, 200 néző, v.: Zubák, Karniš, Gacík

Igló: Maxwell 34, Nemčok 15, Thompkins 10, Nottage 8, Alleyn 6 (Newton 12, Kušnirov 10, Krajňák 7, Tchúr 6, Gondek)
Komárom: Dukič 15, Halmeš 12, Djordjevič 10, Duffy 5, Stojanov 3 (Bolek 9, Gabrijel 9, Marchyn 9, Pipíška 7)

Fotó: facebook.com/basketball.snv

 

A rovat legfrissebb hírei