Már biztosan az élen zárja az alapszakaszt a Slovan


A pozsonyi Slovan legyőzte a Trencsént (AS Trenčín) és eldőlt, hogy már nem előzhetik meg a következő két körben.

A Slovan 2-0-ás győzelmével eldőlt, hogy a Fortuna Liga alapszakaszának következő két mérkőzésén a második helyen álló zsolnaiak (MŠK Žilina) nem érhetik utol őket. Holman Dávidék 7 pont előnnyel állnak az élen.

A mérkőzés mondhatni már a 25. percben eldőlt, hiszen ekkor lőtték első gólukat a hazaiak, Holman passza után De Marco volt eredményes. A vendégeknél most is végig a pályán volt Križan Richard, aki egy sárgát is begyűjtött.

Security Check Required

(null)

Fortuna Liga, 20. forduló:

Slovan Bratislava-AS Trenčín 2-0 (1-0)
Nemzeti Futballstadion, 5 980 néző, v.: Marhefka (Kováč, Bednár)
Gólszerzők: 25. De Marco, 73. Ratao
Sárga lap: Moha ill. Križan, Kapuadi

Slovan: Greif – Pauschek, Abena, Bajrič, De Marco - De Kamps, Nono – Holman (Lichý 82.) - Ratao (Medved 80.), Henty (Daniel 67.), Moha
Trencsén: Bergsen – Ligeon, Kapuadi, Križan, Šulek – Roguljič, El Mahdioui, Zubairu (Gomes 86.) - Bukari, Čatakovič (Depetris 67.), Van Kessel (Corryn 62.)

Újra pontokat vesztett a DAC

A mérkőzés előtt újra meglepte a szurkolókat és vélhetően az ellenfelet is a csallóköziek portugál edzője, Hélder Cristóvao. A kapuban újra Száraz kezdett, előtte pedig három középső védő, Kružliak, Šimić és Beskorovainyi kapott lehetőséget. Visszatért eltiltásából a jobbhátvéd Blackman is.

A forduló további mérkőzésein a Radványi Miklós vezette Pohronie otthon kapott ki Zsolnától. Az aranyosmaróti (Zlaté Moravce) ViOn szintén hazai pályán szenvedett vereséget a szerediek (Sereď) ellen. A ViOn-ban csereként lépett pályára Mészáros András. Vasárnap a DAC-tól egy hete pontot raboló Szenice (Senica) 2-0-ra legyőzte a nagyszombati (Trnava) Spartakot.

Fortuna liga

Senica ukazuje bojovné srdce a zdoláva Trnavu Súboj o prvú šestku ... sa tak poriadne zamotáva. Do reálnej hry o TOP 6 sa dostáva aj Senica, aj včerajším víťazstvom desiata Sereď, ktorá stráca na šiesty Trenčín len 2 body. A pozor práve na takú Senicu.

Fotó: facebook.com/SKSlovanBratislava1919

A rovat legfrissebb hírei