Kružliak játéka kérdéses


A DAC védőjével csütörtökön beszélt a szlovák sportnapilap újságírója.

Legutóbb még arról számoltunk be a Šport információi alapján, hogy Dominik Kružliak felépülhet a Slovan elleni rangadóig, a pénteki számban viszont már egy kevésbé derűlátó cikk jelent meg. "A hátam az egyik oldalon még mindig nincs rendben. Öt napig kaptam infúziókat, de injekciókkal és felületi kezeléssel is próbáltak segíteni. Az akadémián végeztem lazító, hajlító gyakorlatokat a fizioterapeutákkal. Nem tudok még hirtelen mozdulatokat végezni, olyankor még mindig érzem a hátam" – nyilatkozta a védő, aki nem tudta megmondani hány százalék az esélye, hogy pályára lép szombaton.

"Ideges nem vagyok, hiszen volt már komolyabb sérülésem, de persze minél előbb szeretném rendbetenni magam. A Slovan ellen mindenkiben nagyobb a motiváció, senki nem akar ellenük hiányozni. Bosszantana ha nem játszhatnék" – ejtett szót a rangadóról a 23-éves játékos, aki Kalmár és Koštrna hiányában a csapatkapitányi karszalagot is viselhetné az új Nemzeti Futballstadionban.

"A Slovannak nagyon bő kerete van, Ján Kozák megengedheti, hogy forgassa a csapatot. Az erejük minden fronton megmutatkozik, a bajnokságban, a kupában és az Európa-ligában is. Megérdemelten vezetik a Fortuna Ligát. De ennek ellenére szeretnénk kihasználni a megterhelő programjukat. Hiszem, hogy jól felkészülünk. Minden meccs más, nem hiszem, hogy most is ötöt lőnénk, mint otthon, de remélem, hogy be tudjuk húzni a találkozót" – válaszolt a hazai 5-2-es sikert és a Slovan megterhelő őszi programját firtató kérdésekre.

A pozsonyiak a héten már egyszer pályára léptek és 2-0-ra verték a Zsolnát a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében, így már a Dunaszerdahelyhez hasonlóan ők is a legjobb nyolc közötti találkozókra készülhetnek. A Slovan-DAC szombaton 15:30-kor veszi kezdetét, a találkozót az RTVS 2-es (Dvojka) csatornája és a Duna World is élőben közvetíti majd.

Fotó: dac1904.sk

 

A rovat legfrissebb hírei