Kružliak a Slovan ellen talán már ott lehet a pályán


A DAC védője kihagyta a Nyitra elleni meccset, de Pozsonyban már remélhetőleg játszhat.

"A pénteki edzésen a bemelegítésnél egy sprintnél éreztem meg, hogy becsípődött egy ideg a hátamban. Nem tudtam megmozdulni. Kórházba mentem és infúziót kaptam, de a meccs napján még nem tudtam kiegyenesedni, így nem volt lehetőség, hogy játszak a Nyitra ellen. Korábban nem történt még ilyen velem. Dolgozunk a javuláson, érzem a fájdalmat és lassan mozgok. Nehéz megmondani, hogy mikor lesz teljesen rendben. Remélem, hogy szerdán vagy csütörtökön már ott tudok lenni az edzésen és készen állok majd a Slovan ellen" – mondta a szlovák sportnapilapnak a szombati találkozó után a játékos.

Dominik Kružliak korábban viselte már a csapatkapitányi karszalagot is Kalmár és Koštrna távollétében, most ő is hiányzott, így Eric Davis volt a negyedik kapitány a szezonban. A Nagymihály elleni meccsről és azt követő napokról is kérdezték a védőt. "Nehéz hét volt. Egy ilyen összeomlás után, mint amit egy hete mutattunk nem volt ideális a hangulat a klubnál. Próbáltunk keményen dolgozni az edzésen, hogy javuljon a formánk. Szerettük volna behúzni a Nyitra elleni meccset, ami sikerült is. Fontos volt a reakciónk és ezért örülök, hogy nyertünk. Most jöhet az utolsó mérkőzés a Slovan otthonában, hiszek benne, hogy felkészültek leszünk."

A sárga-kékek 23 esztendős futballistáját a szombati találkozóról is kérdezték. "Láttam az egész meccset, de nem tudtam ott lenni a stadionban, hiszen nem tudtam normálisan járni sem. Az első félidőben a nyitraiak nagyon jól védekeztek, ráadásul Gatarič révén volt egy nagy lehetőségük is, amikor Jedlička védett. A második félidőben már teljes mértékben domináltunk. Eric Davis kihagyta a tizenegyest, de volt még sok helyzetünk. 1-0-ra nyertünk, de akár nagyobb is lehetett volna a különbség" – zárta a Športnak adott interjúját Kružliak.

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei