Redzic: Nem akartuk, hogy ünnepeljen a Slovan, de a 0:0 elfogadható


Redzic Damir, a dunaszerdahelyiek 21 éves magyar támadója nyilatkozott a Slovan elleni mérkőzés után

Somogyi Tibor felvétele

A Slovan elleni mérkőzés után Redzic Damir, a dunaszerdahelyiek 21 éves magyar támadója nyilatkozott az Új Szónak, aki becserélése után aktívan mozgott a Slovan-védők gyűrűjében.

„Szerintem jól játszottunk. Egyik csapatnak sem volt túl sok helyzete. Próbáltunk támadni, közben védekezésben egységesek voltunk. Sikerült megvalósítani mindent, amit kért az edzőnk: fegyelmezett volt a védelem, és tudtunk kontrákat vezetni. Nem akartuk, hogy előttünk ünnepeljen a Slovan, de a 0:0 egy elfogadható eredmény” – mondta a magyar anyától és bosnyák apától származó Redzic, aki anyanyelvi szinten beszél magyarul.

A szélső a jövőjével kapcsolatosan (a Ferencváros kölcsönjátékosaként a szezon végéig köti szerződés Dunaszerdahelyhez), egyelőre nem tudott semmi konkrétumot mondani. „Egyelőre azt tartom a legfontosabbnak, hogy a hátralevő mérkőzéseken is pályára lépjek, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő” – fogalmazott.

Redzic legközelebb szombaton bizonyíthat a MOL Arénában, a DAC 18 órakor a rózsahegyieket fogadja. A hétvégi fordulóban nem csak a bajnoki cím sorsa dőlt el: a sereghajtó aranyosmarótiak kiestek a Niké Ligából.

Slovan–DAC 0:0
Játékvezető: Marhefka, 9160 néző
Sárga lap: Tolic, ill. Trusa, Csinger

SLOVAN: Borjan–Blackman (81. Pauschek), Bajric, Kasia, Wimmer (58. Tolic), Vojtko (78. Zmrhal)–Szavvidisz, Kucka–Barszegjan, Strelec (81. Sharani), Marcelli (78. Weiss)

DAC: Popovics–Andzouana, Csinger, Kacsaraba, Brunetti, Mendez (70. Gouré)–Dimun, Herc (70. Káčer), Vitális (88. Haratyin)–Koné (67. Redzic), Trusa (88. Gruszkowski)

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei