Muñoz nem lehet elégedett a második meccse után


A DAC frissen kinevezett edzője értékelte a besztercebányai döntetlent

Idegenben játszott gól nélküli döntetlent a DAC a Besztercebánya vendégeként. A sárga-kékek kispadján a spanyol Xisco Muñoz második mérkőzésén foglalhatott helyet. A spanyol szakember a lefújást követően értékelte csapata teljesítményét, és elmondta jó mérkőzést láthattunk és tovább kell folytatni a munkát

“Mindkét oldalról jó mérkőzést láthattunk. Megvolt a kellő intenzitás, és mindkét kapu előtt születtek helyzetek is. Kicsit nagyobb szerencsével a gólok sem maradtak volna el. Tovább kell folytatnunk a munkát. Láttuk ezt ma is egy olyan csapat ellen, amelyik tudja, mit akar játszani, és van két jó támadója. Láttuk, hol van még szükség a hiányosságok kiküszöbölésére” - értékelt Xixco Muñoz.

A rendkívül nehéz időjárási körülmények megnehezítették mindkét csapat dolgát, Muñoz kiemelte, ugyan második mérkőzésükön sem kaptak gólt, de sok munka vár még a csapatra.

„Nagyon nehéz körülmények között játszottunk, de ez igaz mindkét csapatra. Nem könnyű ilyen körülmények között futballozni. Beleadtunk száz százalékot, pozitívum, hogy a második meccsünkön sem kaptunk gólt, de sok munka vár még ránk.”
- értékelte a Besztercebánya elleni döntetlent a DAC spanyol mestere.

forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei