Homonnán ér véget az idei horgászidény


Kassa megye legjobbjai, köztük a Nagykaposi Maros Mix Tubertini horgászklub tagjai is készülnek a megmérettetésre

Először kerül megrendezésre Homonnán a Dušan Šanta-emlékverseny, a helyi sporthorgász-egyesület mindenesének, a csapat oszlopos tagjának a tiszteletére.

November 11-én, szombaton 10 órától a Laborc folyó partján 12 csapat két-két főből álló tagja kezdi majd el a 14 óráig tartó versenyt. A Nagykaposi Maros Mix Tubertini klubját három csapat is képviseli. Minden korosztály helyet kap: a fiataloknál Jecko Dominik és Bencsik János, a középkorosztályban a Petőcz Károly, Timko Péter kettős, míg a szenioroknál Fleischer Bertalan és Vernárszky Gyula, a csapat vezetője élhet a lehetőséggel.

„Idényzárónak is nevezhetjük ezt a versenyt, mivel ez lesz a naptári év utolsó hivatalos megmérettetése, amelyen Kassa megye legjobbjai is itt lesznek. Nyugodt, stresszmentes versenyzést várok a mieinktől. Az országos bajnokság, illetve a különböző hazai és külföldi viadalok után levezetésnek vesszük ezt az emlékversenyt, de ettől függetlenül ki ne szeretné egy szép sikerrel zárni az évet” – mondta az Új Szónak Vernárszky.

Az országos bajnokság legfelsőbb osztályába ugyan nem sikerült visszakerülnie az Ung-vidéki alakulatnak, azonban így is rendre dobogós helyezéseket értek el az év során a különböző versenyein.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei