Kapásra várva


Újra akcióban a nagykaposi sporthorgászok

Fotó: shutterstock.com

Augusztus 4-én, pénteken kötelező edzéssel kezdődött, majd szombaton és vasárnap a versenyekkel  folytatódik a Széles-tavon az országos úszós sporthorgászbajnokság 2. fordulója.

A II. liga kilenc csapata között ott lesz a Nagykaposi Maros Mix Tubertini legénysége is: Fleischer Bertalan, Jecko Dominik, Jaro-slav Galgan, Péceli János Róbert és Timko Péter. Az Ung-vidéki alakulat az első fordulóban Galántán az 5. helyet szerezte meg, nem sokkal lemaradva a még továbbjutást jelentő 3. helyezett nagykürtösiektől. A rendező szerepében ezúttal a Szlovák Sporthorgászszövetség nagykaposi alapszervezete tevékenykedik.

A nagykaposiak sportvezetője, Vernárszky Gyula lapunknak nyilatkozva elmondta: „Nem marad más, mint bízni a jó szereplésben és így közelebb kerülni a feljutást jelentő helyek egyikéhez. Szerintem inkább majd az utolsó, Zsolnán rendezendő 3. fordulóban alakul ki a végső sorrend, de ezt a megmérettetést is úgy kell megvívni, hogy maradjon esélyünk. A fiúk elszántak, telve önbizalommal várják a hétvégi összecsapást.” Hozzátette, reméli, hogy az időjárás, a sorsolás és a szerencse kedvezően alakul számukra.

Egyébként ezzel egyetemben zajlik ugyanitt a férfi és női első liga 2. fordulója is.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei