Felvidéki ezüst a szlovák sporthorgászó-ob-n


Megismételte a múlt évben elért második helyezését a Nagykaposi Maros Mix Tubertini egyesület színeiben induló Fleischer Bertalan

Illusztrációs felvétel

Megismételte a múlt évben elért második helyezését a Nagykaposi Maros Mix Tubertini egyesület színeiben induló Fleischer Bertalan az idei, immár 6. országos úszós sporthorgászversenyen a veteránok (65 év felett) számára kiírt kategóriában.

A Kassa melletti Ružíni-víztározón megrendezett seregszemlén a csapat vezetője, Vernárszky Gyula is ott volt.

„A háromnapos sportesemény első napja kötelező edzéssel kezdődött, amelyet kiadós eső kísért, igencsak megnehezítve a versenyzők helyzetét, nagyban befolyásolva a következő két napot is a hirtelen megemelkedett vízszinttel. Ehhez a nem várt eseményhez tudott jól alkalmazkodni Fleischer. Kiegyenlített teljesítménye, rutinja meghozta számára a megérdemelt sikert. Ami pedig engem illet, nem tudtam olyan jól alkalmazkodni a helyzethez, és egy kicsit csalódottan fogok visszaemlékezni erre a versenyre. Talán átgondoltabban kellett volna döntenem bizonyos helyzetekben, de ebből is tanultam”
– nyilatkozta az Új Szónak Vernárszky.

Fleischer Bertalan természetesen elégedett volt: „Nagyon örülök ennek a sikernek. A nem várt erős esőzés mindenki dolgát megnehezítette, és bizony nehéz volt eltalálni, kiválasztani a megfelelő taktikát. Az eredményem viszont igazolja, hogy a nem könnyű pillanatokban, amikor is gyorsan kell reagálni, cselekedni, mégiscsak jó döntéseket hoztam. Nem hiányzott sok az első helyhez, de így is elégedett vagyok.” Mindketten remélik, hogy jövőre ismét egymás mellett állhatnak majd a dobogón, mint ahogyan az tavaly Galántán már egyszer megtörtént.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei