Petőcz Szandra címvédésre készül


A Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesület tagja megvédené címét a sporthorgászok női mezőnyében

fotó: Petőcz Szandra háromszoros országos bajnokként 2021-ben

Címvédőként, négyszeres szlovák bajnokként foglalja el helyét a Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesület tagja, Petőcz Szandra a hétvégén sorra kerülő országos úszós sporthorgászbajnokság női mezőnyében.

A Szlovák Sporthorgászszövetség eperjesi alapszervezete által szervezett sporteseménynek a Ružíni-víztározó ad helyet július 7–9. között.

Pénteken (10 órától 16-ig) a szokásos kötelező edzés vár a hölgyekre, majd szombaton és vasárnap (10-től 14-ig) a verseny következik. Szandrát ezúttal is elkíséri az egyesület két oszlopos tagja, az édesapja, Petőcz Károly és Fleischer Bertalan, akik már számos hazai és nemzetközi versenyen voltak érmes helyezettek.

 Tanácsai bizonyára most is jól jönnek majd, hiszen Szandra célja a dobogóra kerülés, de elsősorban olyan teljesítményt szeretne nyújtani, amivel mindenki elégedett lesz. Mint azt az Új Szónak elmondta, az időjárás, a sorsolás és egyéb körülmények is nagyban befolyásolhatják a verseny végkimenetelét, viszont csak az lehet sikeres, aki jobban, rugalmasabban tud ezekhez alkalmazkodni.

forrás: ujszo.com


A rovat legfrissebb hírei