Dobogóra készülnek a nagykaposi horgászok


Veterán sporthorgászok versenye Ružíni-víztározón

Dobogós helyezést szeretnének elérni a Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesületet képviselő versenyzők a soron következő, 6. országos versenyen (MS Veteráni, Masters LRÚ-plávaná) a Szlovák Sporthorgászszövetség eperjesi alapszervezete által szervezett hétvégi viadalon.

A veteránoknál (65 év felett) ismét ott lesz a tavaly Galántán 2. helyezett Fleischer Bertalan, illetve a 3. helyen végzett csapatvezető, Vernárszky Gyula. A Kassa melletti Ružín víztározón zajló háromnapos sportesemény pénteken délelőtt (10.00–16.00) kötelező edzéssel, majd szombaton és vasárnap (10.00–14.00) a versenyekkel folytatódik.

Vernárszky az Új Szónak elmondta, több vetélytársa is éremszerzésre esélyes, éppen ezért örülni fog, ha dobogóra állhat vagy az élbolyban végez. Hasonlóan nyilatkozott Fleischer Bertalan is, aki szintén szeretné, ha újra dobogóra kerülhetne, ezzel is gyarapítva gazdag éremgyűjteményét. Az előrejelzések szerint mindkét kategóriában körülbelül 20 résztvevővel számolhatnak a szervezők.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei