Gyermekzsibongástól volt hangos a kisudvarnoki sportpálya


A kisudvarnoki sportszervezet a pozsonyi focibarát-támogató Peter Bogár társszervezésében tartott U11-es focitornát a hétvégén, melynek a kisudvarnoki focipálya adott otthont

Vincze József, az egyik szervező a Paraméternek elmondta, szombaton 11 csapat mérte össze tudását. A Dunaszerdahelyi járás focistái is képviselték magukat, így két kisudvarnoki csapat, de jelen voltak a vásárúti, a nyékvárkonyi és a pozsonyeperjesi futballisták is.

A torna november 19-én reggel 9 órakor vette kezdetét és egészen délután három óráig tartott. A sportolók minden erejüket bevetették, egytől egyig kitartóan küzdöttek.

A csapatok két csoportmérkőzésen játszottak, így alakult ki a négyes döntő, melyen az Inter Pozsony és KFC Komárom, illetve az FKM Karlova Ves és az SDM Domino csapat vehetett részt. A döntőbe az FKM Karlova Ves és a KFC Komárom jutott be. A győztes végül az FKM Karlova Ves csapat lett.

A focitornán Peter Bogár által a csapatok legügyesebb játékosait is díjazták. A kisudvarnokiak piros csapatának legjobbja Kósa Gábor, sárga csapatának legkiválóbb játékosa Marczel Tomáš lett, a nyékvárkonyiak közül Végh Noel, a pozsonyeperjesiek közül Kozák Bálint, a vásárútiak közül pedig Borbély Dávid kapta meg e címet. Az egész focitorna legtehetségesebb játékosának pedig az INTER Pozsony egyik labdarúgója, Matej Hupka bizonyult.

„Célunk, hogy hosszú távon sikeresen együttműködjünk Peter Bogárral, annak érdekében, hogy a pályánkon minél több nívós csapat megfordulhasson, s ezáltal az általunk nevelt játékosok minél nagyobb nevek ellen játszhassanak. Szeretnénk, hogy a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjanak focistáink, s hogy a lehető legtöbbet ki tudjuk hozni belőlük” – fűzte hozzá Vincze József.

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei