Bénes nem játszott Ciprus ellen


A szlovák válogatott Cipruson kezdte meg a világbajnoki-selejtezőket.

A felvidéki Bénes László nem játszott a ciprusi mérkőzésen, a kispadról nézte végig társai teljesítményét. A középpályás közösségi oldalán tette közzé, hogy egészséges, így nem sérülés áll annak hátterében, hogy nem kapott lehetőséget. Bénes azt is megosztotta, hogy utazik vissza Németországba. Ahogy korábban megírtuk, Štefan Tarkovič már a kerethirdetéskor elmondta, hogy a németországi légiósokkal minden bizonnyal csak az első meccsen számolhatnak majd. A Hertha már akkor jelezte, hogy Peter Pekarík csak az első meccsen lehet jelen, de Szlovákiába nem is léphet be a német járványügyi intézkedések miatt, hiszen ebben az esetben karantén várna rá, ha visszatér Berlinbe.

A szlovákok legközelebb Nagyszombatban fogadják szombaton, március 27-én Máltát, majd kedden, március 30-án Oroszországot.

Világbajnoki selejtező, H-csoport:

Ciprus-Szlovákia 0-0
Nicosia, Stavrev (Kostadinov, Petreski) - macedónok
Sárga lap: Demetris (67.), Pittas (75.)

Ciprus: Demetris - Antoniou, Laifis, Soteriou, Ioannou - Artymatas, Kastanos (Kyriakou 66.), Kousoulos - Papoulis (Loizou 72.), Sotiriou (Ilia 92.), Pittas
Szlovákia: Dúbravka - Pekarík, Škriniar, Hancko, Hubočan - Kucka, Hrošovský, Bero (Schranz 78.) - Duda (Strelec 84.), Boženík (Ďuriš 60.), Rusnák (Greguš 60.)

Fotó: facebook.com/sfzofficial

A rovat legfrissebb hírei