Az emberelőnyök döntöttek Érsekújvárban


A Tipos Extraliga 24. fordulójából elmaradt mérkőzésen a Slovan legyőzte az újvári bikákat.

A vasárnapi elvesztett találkozó után most is szervezett játékkal készült az Érsekújvár a Slovan ellen. Bár  fővárosiak kezdtek aktívabban Varga révén sikerült megszerezniük a vezetést a hazaiaknak és egy emberelőnyből tovább növelhették volna azt, de nem jártak sikerrel. Miután kiegészült a Slovan pedig jött gyorsan az egyenlítés. Az első harmad végén újra emberfórba kerültek az újváriak, de nem sikerült kihasználniuk azt.

A második húsz percben a Slovan eldöntötte a mérkőzést, miután két emberelőnyből is gólt tudott szerezni. A harmadik játékrészben is akadtak kiállítások a vendégeknél, 5 a 3 ellen is játszottak a bikák, de nem akart összejönni a gól. Az Slovanból nyolc alkalommal állítottak ki játékost, de a hazaik egyszer sem tudták ezt kihasználni.

Ez volt a két csapat negyedik meccse a szezonban és minden alkalommal a pozsonyiak örülhettek a végső dudaszó után. Az érsekújváriak 21. rendes játékidős vereségüket szenvedték el és 38 lejátszott meccs után a 10. helyen állnak.

Tipos Extraliga, 24. forduló:

HC Mikron Nové Zámky-HC Slovan Bratislava 1-3 (1-1, 0-2, 0-0)

Gólszerzők: Varga 6. (Obdržálek) ill. Harris 11. (Ranford, Urbánek), Harris 35. (Valach, Štajnoch), Štajnoch 40. (Harris, Šišovský).

Fotó: facebook.com/HC-Nové-Zámky-HC-Érsekújvár-magyar-változata

A rovat legfrissebb hírei