Fábryt kölcsönadta a DAC


Andrej Fábry a Szered csapatánál tölti a 2021-es tavaszi idényt, számolt be a klub honlapja.

Korábban jeleztük, hogy Andrej Fábry meg nem nevezett okok miatt nem volt ott a múlt héten a Vasas elleni felkészülési találkozón, valamint, hogy a játékos nem tudott vezéregyéniséggé válni a csapatban. Ezek után nem meglepő, hogy a több játéklehetőség reményében kölcsönadta őt a szerdahelyi klub.

„Csapatunk középpályáján tapasztalt nagy konkurenciaharc miatt Andrej lehetőséget keresett arra, hogy több játékpercet tudjon gyűjteni. Minden futballista csak akkor fejlődhet, ha rendszeresen játszik. Itt a DAC-nál az utóbbi hónapokban nehezebben került be a csapatba, így lehetővé tettük számára, hogy a következő négy hónapot vendégjátékon töltse. A szerediek megkerestek minket egy ilyen ajánlattal, ahol garantált helye lesz a csapatban a kedvenc pozíciójában. Új csapatának a játéka rá fog épülni, és hisszük, hogy a lehető leghamarabb visszanyeri a legjobb formáját. Sok sikert kívánunk neki”mondta a klub weboldalán Jan Van Daele, sportigazgató.

A 23 éves ballábas középpályás ősszel hatszor volt kezdő és hatszor csere a Fortuna Ligában. A 12 meccsen mindössze 510 perc jutott neki, nem tudta hozni korábbi nyitrai formáját, így május 31-ig a bajnokságban 7. helyen álló Szerednél szerepel majd.

Fotó: facebook.com/seredskyskf

 

A rovat legfrissebb hírei