Storck: Megérdemelten győztünk


A Nyitra-DAC mérkőzés után Bernd Storck így értékelt.

"Nagyon örülünk, hogy nyertünk. Ez egy nehéz mérkőzés volt, mintha egy másik csapat ellen játszottunk volna, mint a 6-0 alkalmával. Sokat fejlődtek. Próbáltuk a legjobbunkat nyújtani. Az első félidőben jól játszottunk, viszont nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Kontrolláltuk a meccset, de nem tudtunk betalálni. A második jáékrészt jól kezdtük, gólt szereztünk. De ez után elvesztettük a szervezettségünket és nem volt könnyű visszajönni, de a kontráink veszélyesek voltak. Megérdemeltük a győzelmet" – kezdte Storck, aki újságírói kérdésre szót ejtett az először kezdőbe kerülő Nebyláról is, akinek dícsérte a teljesítményét.

Nitra-DAC (0:1) Post Match Press Conference

dac1904.sk #hajráDAC #HatártalanSzenvedély „Nem volt egyszerű felkészülni erre a mérkőzésre, mert sok játékosunk játszott hazája válogatottjában, de annál...

Divković gólja döntött Nyitrán

A mérkőzést kísérleti jelleggel a szlovák Orange Sport TV-csatorna magyarul is közvetítette. A helyszínen Nagy Viktor, a magyarországi DIGI Sport kommentátora ült a mikrofon mögé. A DAC kezdőjébe visszatért a koronavírusos fertőzés után Blackman, Davis és Balić is. A megelepetést viszont Nebyla jelentette, akit Bernd Storck először küldött pályára az első perctől.

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei