Hyballa lehet a Fehérvár edzője?


A DAC korábbi mestere lehet Joan Carrillo utódja a MOL Fehérvár FC-nél.

Társoldalunk, az NB1.hu írta meg, hogy Peter Hyballa is esélyes a fehérváriak vezetőedzői posztjára. Az OTP Bank Ligában a második helyen végző klub hétfőn jelentette be, hogy nem folytatja a közös munkát a spanyol Carilloval.

A lehetséges utódok között ott van a Zalaegerszeggel remek hajrát produkáló Márton Gábor, aki még nem írta alá új szerződését a ZTE-vel. Sok helyen emlegetik a korábban a Videotonnal El-csoportkörig jutó Paulo Sousát is, de legújabban a Bredától pénteken menesztett Hyballa is szóba került.

A DAC-nál másfél évet töltő német szakembert pénteken az után küldték el a NAC Bredától, hogy élesen kritizálta a sportigazgató tevékenységét, akit szintén elbocsátottak a klubtól. A hivatalos indoklás szerint Hyballa és a vezetőség bredai jövőképe nem egyezett. A temperamentumos edző ezt megelőzően törénelmi sikert ért el Dunaszerdahelyen, hiszen a 2018/2019-es idényben a második helyig vezette a sárga-kékeket. A 44 éves tréner a modern futballban oly népszerű gegenpressinggel hódította meg a Csallóközt.

Friss (12:05): Úgy tudjuk, hogy mégis Márton Gábor lesz a befutó.

Friss (14:35): A Bumm.sk-nak Peter Hyballa azt mondta egyelőre pihen, mivel meglepete, hogy távoznia kellett a NEC-től. "Meglátjuk, mit hoz a jövő" – tette hozzá az edző.

Fotó: facebook.com/peterhyballa

Képbe került a DAC volt edzője is a Vidinél? - NB1.hu

Forrás: DAC Hétfőn jelentette be az NB I.-ben legutóbb nyolcadik ezüstérmét szerző Mol Fehérvár FC, hogy szerződést bontott Joan Carrillóval. A spanyol vezetőedzőnek egyelőre még nincs utódja a Vidi kispadján. Vannak, akik a Girondins Bordeaux kispadjáról felálló Paulo Sousa visszatérését vizionálta, s volt, aki tudni vélte, Pintér Attila érkezik.

A rovat legfrissebb hírei