Dunaszerdahelyi védőt igazolt az OTP Bank Liga újonca


A Dunaszerdahelyen született balhátvéd Budaörsről igazolt Budafokra.

Medgyes Sinan csütörtökön már új társaival edzett. A Budafok csapata idén jutott fel az OTP Bank Ligába és már több erősítést is bejelentettek.

"Sinan teljesítményét már hosszabb ideje figyeltük és azokban a játékelemekben, amelyeket mi fontosnak tartunk egy szélső védőnél, az elmúlt időszakban ő kimagasló mutatókat produkált. Hiszünk abban, hogy az NB I-ben is bizonyítani fogja képességeit. Folytatjuk a keret kialakítását olyan tehetséges játékosokkal, akik egyrészt beleillenek a játékrendszerünkbe, másrészt extrán motiváltak, mert korábban nem jutottak lehetőséghez" - nyilatkozta Oláh Lóránt sportigazgató a klub hivatalos honlapján.

A 27 éves felvidéki játékos 18 évesen került Magyarországra, ahol a Győri ETO játékosa lett. A zöld-fehéreknél 2015 májusában az élvonalban is bemutatkozott. Ezt követően a vágsellyei FK Duslohoz igazolt, ahonnan másfél év után távozott. Szlovákiában szerepelt még a nagyszombati Spartak másodosztályú tartalékcsapatában és a szeredi ŠKF-ben is, ahol szintén a második ligában játszott. 2017-ben újra Győrbe szerződött, ahonnan fél évvel később igazolt Budaörsre. Itt az NB II-ben szerepelt. A budaörsieknél összesen 98 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 10 gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé. 

Hajnali háromkor érkezett a feljutás híre a klubtulajdonoshoz

74 év után a Budafoki MTE futballklub ismét a magyar első osztályban fog játszani. A szenzációs siker híre pillanatok alatt keresztülszáguldott a földön és a nagy vizeken is. Pontosan 15 557 kilométert utazott, hogy megérkezzen valakihez, aki már nagyon várta ezt. Társoldalunk, a sport365.hu exkluzív interjút készített a klub Ausztráliában tartózkodó elnökével, Bélteky Róberttel.

Fotó: budafokimte.hu

 

A rovat legfrissebb hírei