Győzelemmel kezdett Vodnyánszki Renáta


Elindult a nyári szezon atlétikában is, a dunaszerdahelyi távolugró pedig újra aranyat nyert.

Az ifjúsági csapatverseny 1. fordulóját Szakolcán (Skalica) rendezték vasárnap. A Megy Sport Dunaszerdahelyben nevelkedő Vodnyánszki Renáta és Domonkos Tímea az Atletický klub Bojničky színeiben állt rajthoz. 

A tizenháromszoros szlovák bajnok Vodnyánszki Achilles-ín problémákkal küzdve csupán kétszer ugrott. Az 558 centiméteres első próbálkozás is elég lett volna a sikerhez, de végül a 566 centiméteres második ugrással nyerte meg a versenyt. A második helyezett Hübschová Lívia 539, a harmadik Žibritová Rebeka 518-at ugrott. Domonkos Tímea 467 centiméterrel a hetedik lett. A két versenyző összesen 15 pontot szerzett csapatának.

Sidó Franciska a Megy Sport versenyzőjeként 444 centiméterrel, egyéni csúccsal a 10. helyen zárt. A fiúk mezőnyében Tóth Bence (Megy Sport Dunaszerdahely) 472 centiméterrel a 10. lett.

Atletický klub Megy Sport Dunajská Streda

Včera sme boli na prvom kole dorastencov v Skalici. jasne vyhrala s vykonom 566m (skočila len 2 pokusy) a s velkymi odtlakmi na achilovkach.Prvoradé zdravie. Domonkos Tímea Domonkos skončila na 7. mieste s výkonom 467cm. Fanny Sodó si skočila osobný rekord a Tóth Bence skákal dobre ale bohužial 2 prešlapy a jeden nepodarený pokus.

A részletes eredmények ide kattintva tekinthetők meg.

Fotó: facebook.com/megysportDS

A rovat legfrissebb hírei