Biztosan az alsóház élén zárnak Križanék


A Trencsén szombati győzelmével már biztosan az alsóház élén zárja a 2019/2020-as idényt.

A palásti Križan Richard klubja kiemelkedett az alsóházból. A Trencsén szombaton 3-1-re győzte le a Szenicét és ezzel már behozhatatlan 7 pontos előnyre tettek szert az aranyosmaróti ViOnnal szemben, amely vereséget szenvedett a sereghajtó Pohronie ellen.

Ezzel a trencséniek adott esetben ott lehetnek az El-selejtezőért folytatott playoffban, ha a Slovan-Rózsahegy kupadöntőn a pozsonyiak győznek.

"Az első félidő a részünkről magas színvonalú játékot hozott, jól mozogtunk és sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A meccset az első 45 perc döntötte el. Sajnos a második játékrészben a játék néhány elemében kiengedtünk, így kevésbé volt minőségi a találkozó" – nyilatkozta Norbert Hrnčár, a Trencsén edzője. A mester szerződése június végén lejár és a klub nem hosszabbítja meg azt. Így ezek voltak utolsó mondatai a csapat élén, csak úgy, mint aranyosmaróti társának, akinek szintén véget ért a kontraktusa.

Fortuna Liga, alsóház, 3. forduló:

FK Senica-AS Trenčín 1-3 (0-3)
Szenice, 316 néző, v.: Pavlík (Benko, Štrbo)
Gólszerzők: Moses 85. - tizenegyesből ill. Bukari (21.), van Kessel (26.), Roguljič (31.)
Sárga lap: Černák (65.) ill. Križan (79.)

 

Szenice: Vorel - Mihal, Didiba, Lukáčik - Kučera (Joseph 62.), Totka, Duda, Moses, Addo - Sulley (Černák 46.), Meliš (J. Buchel 78.)
Trencsén: Šemrinec - Šulek, Križan, Kapuadi, Keston - Zubairu - Bukari, Roguljič (Corryn 58.), Kadák (Čatakovič 74.), Ghali, van Kessel (Depetris 80.)

Fotó: facebook.com/astrencin

 

A rovat legfrissebb hírei