Pár száz szurkoló előtt játszik majd szombaton a DAC


Megkezdődik a Fortuna Liga rájátszása, a szerdahelyiek mérkőzésén néhány száz szurkoló is ott lesz majd.

A szlovákiai előírásoknak megfelelően szigorú szabályok mellett folytatódik a Fortuna Liga. A DAC a MOL Arénában a nagymihályiakat fogadja szombat este. A találkozóra egyelőre az 500 fős létszámkorlát vonatkozik. A Dunaszerdahely úgy döntött, hogy figyelembe véve a rendezéshez, a stadion működéséhez szükséges létszámot, a médiamunkások létszámát, valamint a Skybox és VIP bérletek tulajdonosai közt szétosztott jegyek számát, 150 szurkoló lehet majd jelen a létesítményben.

A bérletesek közül 75 szerencsést sorsolnak ki, akik két személy számára kapnak belépőt a mérkőzésre. Amennyiben pedig nem lesznek további enyhítések a kormány és a tisztifőorvos részéről, a hátralévő mérkőzéseken is hasonló lesz a forgatókönyv. 

Ezen felül a klub tervezi a bérletesek kárpótlását: "A koronavírus-krízis negatívan hatott a klub anyagi helyzetére és a következő hónapokban sem számíthatunk javulásra, kiegyensúlyozott költségvetésre. Mindezek ellenére biztosítjuk bérletes szurkolóinkat arról, hogy a klub teljes erővel dolgozik az igazságos megoldáson, és a fennmaradó időszakra érvényes belépőket kárpótoljuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb a jövő héten tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Köszönjük mindazok megértését és kitartását, akik a klub mellett állnak ezekben a kihívásokkal teli hónapokban! Eddig mindig együtt győztük le a nehézségeket, átlendültünk a kedvezőtlen időszakokon is. Meggyőződésünk, hogy ebből a bonyolult helyzetből is csak közös erővel, megértéssel találhatunk kiutat" – olvasható a sárga-kékek weboldalán.

A DAC-Nagymihály találkozó során csak az A tribün lesz megnyitva. Itt foglalhatnak majd helyet a kilátogató szurkolók. A szabályok szerint az egy háztartásban élőkön illetve a párokon kívül mindenkinek tartania kell a 2 méteres távolságot, valamint egy-egy széket ki kell hagyni a leüléskor is. A további szurkolói információk ide kattintva érhetők el a klub honlapján.

A szerdahelyiek szombati mérkőzése 20 órakor kezdődik. A Fortuna Liga rájátszásának programja - 1. forduló:

Fortuna liga

Si fanúšik o a vykopať si 20.000 eur od FORTUNA stavte sa? Registruj sa do súťaže #20TISICOVKA, zajtra o 15.00 žebujeme 3 šťastlivcov REGISTRUJ SA MŠK Žilina? Chceš vidieť nedeľný šláger s Trnavou naživ... https://bit.ly/registracia_MSK

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei