Újra foci: Legyőzte a Fradi a ZTE-t


Az M4Sport jóvoltából újra élő futballmérkőzést láthatott a magyar fociszerető közönség.

A csatorna a mérkőzés előtt a bajnikon megszokott felvezetéssel készült. Megszólalt a két csapat vezetőedzője, igaz a riporter, a technikusok és a szakemberek messzebb álltak egymástól a szokásosnál.

A zalaegerszegiek helyzetével indult a találkozó, de Dibusz hatalmasat védett. A zöld-fehérek Isael révén veszélyeztettek először, de akkor még Demjén védett. A 12. percben már megszerezték a vezetést, Boli előbb szépen átlépte a labdát, ami aztán ismét hozzá került, és higgadtan, ballal a kapuba lőtt. 

Security Check Required

(null)

Ezt követően inkább a ZTE támadott, többször is eljutottak a Fradi kapujáig, de sokszor nem tudták jó lövéssel zárni akcióikat. Már közeledtünk a szünethez, amikor Isael sarokkal indította Szánthót, akit buktattak, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A labda mögé Haratin állt, aki nagyon higgadtan értékesítette a büntetőt.

Security Check Required

(null)

A félidőben a vendégeknél beállt a felvidéki Szépe János. A hazaiaknál az elejétől ott volt a kapuban a felvidéki gyökerekkel rendelkező Dibusz Dénes és a szlovák Michal Škvarka is. Szintén ismerős lehetett a kék-fehéreknél játszó Kocsis Gergő, aki korábban megfordult Dunaszerdahelyen.

A korábban a DAC-ban is megforduló, kisebb sérülésből felépülő Szépe több mentést is bemutatott, majd a hajrá előtt lecserélte edzője. A végén Škvarka lőtt még egy kapufát, de a labda kifelé pattant, így 2-0-val ért véget a mérkőzés.

Felkészülési mérkőzés:

FTC-ZTE 2-0 (2-0)
Groupama Aréna, zárt kapuk mögött
Gólszerzők: Boli (12.), Haratin (40. - 11-esből)

FTC: Dibusz – Botka (Lovrencsics, 63.), Blazic, Csontos, Civic – Haratin (Sigér, 63.), Leandro – Isael (Lodico, 80.), Skvarka, Szánthó (Ramadan, 78.) - Boli
ZTE: Demjén (Szemerédi, 70.) - Bolla (Kocsis, 63.), Katanec (Bobál D., 46.), Lesjak (Szépe, 46. (Sebestyén, 80.Ö), Tamás (Németh, 63.) - Bedi - Radó, Barczi (Ostrek, 46.(McWoods, 76.)), Bőle (Mitrovic, 46.), Babati (Zimonyi, 70.) - Bobál G. (Meshack, 46.)

Fotó: facebook.com/ztefc.hu

A rovat legfrissebb hírei