Újabb sikeres kihívás Dunaszerdahelyen


A HC DAC női kézilabdacsapata egy újabb kihívása mutat remek eredményeket.

Korábban már írtunk a szerdahelyi kézisek speciális WC-papíros kihívásáról, ami után jött egy hasonló egy sportcipővel is.

Security Check Required

(null)

 

A sportkluboknak mérkőzések és edzések híján elég nehéz megtölteni tartalommal a közösségi oldalaikat, de ez Dunaszerdahelyen nem okoz gondot. Ennek megfelelően jött is az újabb kihívás.

A klubelnök is beszállt a WC-papíros kihívásba Dunaszerdahelyen

A koronavírusos megbetegedések terjedése miatt sajnos a szlovákiai kézilabdaszezon is idő előtt véget ért . A dunaszerdahelyi női kézilabdacsapat így nem tudta befejezni első idényét a cseh-szlovák MOL Ligában. A sárga-kék lányok azonban otthonukban sem álltak le, sorra jelentek meg Facebook-oldalukon az edzős videók. Néhány napja a felnőtt csapat kapitánya, Straka Mária egy kihívással rukkolt elő.

 

A sárga-kékek csapat szurkolóit arra kérték, hogy mutassák meg egyedi készítésű maszkjaikat. A klub játékosai, munkatársai, vezetői mellett a szurkolóktól is számos fénykép érkezett, amelyet a HC DAC Dunaszerdahely Facebook-oldalán lehet megtekinteni:

HC DAC Dunajská Streda - HC DAC Dunaszerdahely

Ez aztán a DAC-maszk, ráadásul kettő - köszönjük, Fekete Gyuri! Neked is van saját készítésű maszkod? Küldj egy képet a Te maszkodról, mutasd meg egyediséged, és feltesszük a HC DAC maszk-tablóra. Várjuk a fotókat miközben #maradjotthon #egyutterosebbekvagyunk!

Fotó: facebook.com/mskds

A rovat legfrissebb hírei