43 ezer jegyet adna el a Slovan egy 1991-es rangadóra


A pozsonyi Slovan egy Slavia Praha elleni rangadóval próbál segíteni.

Ahogy arról már írtunk, a nagyszombati Spartak szurkolói egy virtuális mérkőzés jegybevételével igyekeznek segíteni csapatuknak. Hasonló ötlettel álltak elő a Slovannál is.

2020. május 3-án 16:30-kor a régi Téglamezei Stadionban játszik egy virtuális meccset a csapat. Pontosabban az 1991. október 28-án megrendezett Slovan Bratislava-Slavia Praha rangadót vetítik majd le a pozsonyiak a YouTube-on. Erre pedig a közel 30 évvel ezelőtti befogadóképesség szerint 43 ezer jegyet értékesítenek majd. A bevételből nem csak a klub, hanem a Pozsonyi Egyetemi Kórház (Univerzitná nemocnica v Bratislave) infektológiai osztálya is részesül majd.

A Slovan kizárólagos tulajdonosa a prágaiak ellen vívott találkozó felvételének, így azt nem láthatták a szurkolók semmilyen televízióba az élő közvetítés óta. A jegyet váltók számos ajándékot kapnak, a virtuális meccsfüzet mellett például megkapják a korhű belépőjegyet is. A szurkolók különböző kategóriájú jegyet vásárolhatnak, kezdve a kapu mögé szólóktól egészen a VIP-ig. Egy személy több belépőt is vehet.

A klub korábbi játékosai közül többen is segítettek már a Slovannak. A télen a portugál Sportinghoz szerződő Andraž Šporar 25, az ifiben a Slovanban nevelkedő Lukáš Haraslín 25, a nemrégiben Törökországból hazatérő Róbert Mak 110 jegyet vásárolt.

Fotó: skslovan.com

Security Check Required

(null)

A rovat legfrissebb hírei