Radványi reméli, hogy befejezhetik a bajnokságot


Az FK Pohronie dunaszerdahelyi mestere szeretné lejátszani a hátralévő mérkőzéseket.

"Annak ellenére, hogy nem tudunk együtt készülni, a játékosok az otthonukban egyedül edzenek a terv szerint, amelyet elkészítettünk a számukra. Ez azt jelenti, hogy minden futballista tudja, hogy hol és mennyit kell mozognia" – nyilatkozta az fkpohronie.sk portálnak Radványi Miklós, a Fortuna Liga sereghajtójának mestere. "A külföldi játékosaink is Szlovákiában vannak és egyénileg tréningeznek" – tette hozzá az 51 éves edző, aki folyamatosan telefonos kapcsolatban van a keret tagjaival és a szakmai stábbal is.

A sportszerető társadalmat az foglalkoztatja leginkább, hogy mikor rendezhetnek újra mérkőzéseket. Erre egyelőre nehéz válaszolni, de azt sem tudni, hogy mikor tarthatnak újra edzéseket a futballklubokban. "Ezt nem tudom megmondani. Nagyon örülnék, ha befejezhetnénk a szezont, mivel szerintem elég erős a csapatunk, hogy a pályán vívjuk ki a bennmaradást" – folytatta Radványi, aki szabadidejében elemzi a korábbi mérkőzéseiket és igyekszik felkészülni az ellenfelekből is. "E mellett persze pihenek a családommal" – zárta a garamszentkereszti (Žiar nad Hronom) klub vezetőedzője.

A Pohronie az alapszakaszt az élvonal utolsó helyén zárta 16 ponttal, előtte áll 19 egységgel osztályozós helyen a Nyitra, míg már biztosan bennmaradó pozíciót foglal el a 22 pontos Szered.

Fotó: facebook.com/FkPohronie

Szerződést hosszabbítottak Radványival

A garamszentkereszti (Žiar nad Hronom) klub, a Pohronie Facebook-oldalán közölte, hogy meghosszabbította Radványi Miklós és segítője, Pavlík Jozef szerződését, így 2021. június 30-ig ők irányítják a csapatot. Radványit 2019 októberében nevezték ki a Fortuna Ligában a kiesés elől menekülő klub élére.

A rovat legfrissebb hírei