Véget értek az Érsekújvári és a Dunaszerdahelyi járás bajnokságai


A koronavírusos megbetegedések terjedése kihat a járási focibajnokságokra is.

Az Érsekújvári Járási Labdarúgó-szövetség törölte a 2019/2020-as szezont és annak eredményeit. A döntés szerint ebben az idényben senki nem esik ki és nem jut fel az általuk szervezett bajnokságokban. A szövetség azt javasolja, a többi járás illetékesei is hozzák meg ezt a döntést. Így az érsekújvári járási bajnokságok, ha minden körülmény adott lesz, csak az év őszén a 2020/2021-es szezonnal folytatódnak majd a felnőttek és az utánpótlás csapatok számára is.

Oblastný futbalový zväz N. Zámky

SÚŤAŽE ZsFZ a ObFZ UKONČENÉ - VÝSLEDKY ANULOVANÉ - NIKTO NEPOSTÚPI... , NEZOSTÚPI Z dôvodu všeobecne známeho negatívneho vývoja šírenia pandémie a s tým súvisiacimi opatreniami Úradu verejného zdravotníctva SR o zákaze organizovania hromadných podujatí, Výkonný výbor ZsFZ dnes jednomyseľne rozhodol o zrušení súťažného ročníka 2019/20 s anulovaním dosiahnutých výsledkov v regionálnych súťažiach.

 

Az országban egyébként jelenleg is tilos bármilyen sportrendezvényt megrendezni. A jelenlegi állapotok szerint pedig valószínűleg a kormány a következő hetekben sem ad zöld utat a sportnak.

A Dunaszerdahelyi járásban is hasonló döntést hoztak, erről a sportolunk.sk portál számolt be: "A Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó Szövetség 29. számú közlönyében kijelentette, hogy a mai nappal törlik a járási bajnokságokat az összes korosztály számára. Ez alapján törlik az eddig elért eredményeket a 2019/2020-as idényben. A 2020/2021-es idényre érvényes, hogy a járási bajnokságokból senki sem jut fel, továbbá senki sem esik ki."

Fotó: Facebook-Oblastný futbalový zväz N. Zámky

Sport365.hu - "Törölni kell az idei angol bajnokságot, ha a szezon nem fejeződhet be"

Joe Cole úgy véli, hogy a Premier League szezonját meg kell szüntetni, ha azt nem lehet befejezni - még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a korábbi klubja, a Liverpool nem lesz bajnok.

A rovat legfrissebb hírei