Világi Oszkár köszönetet mondott a szurkolóknak


A DAC tulajdonosa azok után írt néhány sort a drukkereknek, hogy a csapat stadionja nemzetközi sikert ért el.

Világi Oszkár üzenetét a DAC honlapja tette közzé, azok után, hogy a klub stadionja, a MOL Aréna a futballarénákkal foglalkozó stadiumdb.com honlap által meghirdetett versenyben a negyedik helyen zárt.

Világi Oszkár klubtulajdonos üzenete:

"Kedves DAC Szurkolók!

Ismét bizonyítottatok!

Nem egyszerű ezekben a kihívásokkal teli napokban pozitív híreket találni, azonban engedjétek meg, hogy most egyet megosszak veletek.

Stadionunk, a MOL Aréna nemzetközi szinten is megmérettetett, és a nagy presztízsű Stadium of the Year 2019 verseny előkelő 4. helyén végzett. Ez mindannyiunk számára hatalmas elismerés, hiszen 19 ország 21 stadionja vett részt a szavazáson. Köszönöm Nektek, hogy segítettetek megmutatni a világnak, hogy kik vagyunk. Egy olyan szurkolói közösség, amely az elhivatottságáról és kitartásáról híres, ráadásul megismételhetetlen és különleges hangulatot teremt minden alkalommal az arénánkban.

Ez közös siker, mindannyiunk sikere! Hajrá DAC!

Végezetül engedjék meg, hogy egyúttal gratuláljunk a győztesnek, a Puskás Arénának!"

Sport365.hu - Kórház lesz a világhírű stadionból

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által akkreditált laboratóriumok közül már tíz felfüggesztette vagy korlátozta tevékenységét a világjárvány miatt - közölte a WADA sajtószolgálata hétfőn. Az összegzés szerint jelenleg nem tud teljes értékű munkát végezni a Los Angeles-i, a montreali, a Rio de Janeiró-i, a dohai, a barcelonai, a bukaresti, a londoni, a párizsi, a madridi és a római labor.

Fotó: facebook.com/fcdac

 

A rovat legfrissebb hírei