Döntetlennel ért véget az Somorja-Ligetfalu meccs


"Sok gól, jó meccs. Az STK Somorja és Ligetfalu különös találkozója 3:3-as döntetlent hozott" – kezdi cikkét az stksamorin.sk, amelyet az alábbiakban közlünk.

Ahogy arról beszámoltunk, a somorjai STK és a Pozsonyligetfalu (Petržalka) az elmaradt második ligás találkozó helyett az online világban mérte össze erejét. Íme az eredmény(ek):

"A mi csapatunkat Draško Matej Marič-Bjekič, a Ligetfalu együttesét pedig Samuel Ďurek képviselte. Meccs előtti idegesség, öröm a rúgott, szomorúság a bekapott gólok után. Azonban, az ami legfontosabb: felelőségteljesen és biztonságban.

Az STK Somorja és a Ligetfalu csapat videójátékon csapott össze. A találkozó pontosan 10.30-kor kezdődött, a hazai csapat az ellenfelünk volt. Jól kezdtük a találkozót, vezetést szereztünk. A hazaiak azonban megfordították a találkozót. Pikszi kiegyenlített, de nem sokáig örülhetett. A Ligetfalu ismét vezetéshez jutott. A somorjai játékos azonban remek hajrával kiegyenlített, 3:3 lett a vége, ,,Különös meccs volt. Teli emócióval, de az első helyen a sportszerűség volt. Az utolsó pillanatokban keményen kellett védekeznem, hogy a hazaiak ne rúgjanak újabb gólt. Sikerült, így értékes ponttal távoztunk az ellenfél otthonából,” mondta mosolyogva Pikszi.

Az ellenfelünk nem volt elégedett az egy ponttal és visszavágót kezdeményezett. Csapatunkat most Martin Rymarenko képviselte. A második találkozón a Ligetfalu 3:1-re győzött. A találkozó után közösen üzentek a szurkolóknak: felelőségteljesen használják ki a szabadidőt. Nem csak magukkal, hanem másokkal szembe is,

Hajrá Somorja!"

Különleges mérkőzést játszik vasárnap Somorja és Pozsonyligetfalu

"A másodikligás csapatok kapujai zárva vannak, mely döntést az STK Somorja maximálisan támogatja. Mivel a sportszellem bennünk van, ezért egy különös mérkőzést szerveztünk. Az STK Somorja focistái összecsapnak a Ligetfalu együttesével. Nem a pályán, hanem távúton, a meleg szobából. Az STK Somorja és Ligetfalu egy-egy játékosa az előre tervezett vasárnapi időpontban, 10.30-órakor videójáték-konzolon csapnak össze.

 

Fotó: stksamorin.sk

A rovat legfrissebb hírei