Gól nélküli találkozót játszottak Urblíkék


A harmadik helyezett Mezőkövesd 0-0-s döntetlent játszott a negyedik Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában szombaton, ezzel megmaradt a hatpontos különbség a két csapat között a tabellán

A mérkőzést a koronavírus-járvány miatt természetesen zárt kapuk mögött rendezték meg. A hazaiaknál végig a pályán volt a szlovákiai Róbert Pillár, míg a vendégek köbölkúti edzője, Hornyák Zsolt is az egész találkozón számított az ipolysági Urblík Józsefre. 

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, helyzet adódott a hazaiak és a vendégek előtt is, de egyik fél sem szerzett gólt. A vendégeknél sérülés miatt kapust kellett cserélni a 40. percben.

Fordulás után annyit változott a meccs képe, hogy kevesebbszer jutottak el gólhelyzetig a csapatok, így aztán a félidő felénél az edzők cserékkel igyekeztek új lendületet vinni a küzdelembe. A hajrában a Puskás Akadémia volt veszélyesebb, ám a mezőkövesdi kapus kétszer is a helyén volt, így maradt a gól nélküli döntetlen.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia 0-0
Mezőkövesd, zárt kapuk mögött, v: Erdős
Sárga lap: Eperjesi (80.), illetve Vaněček (55.)

Mezőkövesd: Szappanos - Farkas, Pillár, Karnyickij, Vadnai - Cseri (Vajda, 67.), Meszhi, Berecz, Beširović(Nagy, 67.) - Zivzivadze, Jurina (Eperjesi, 78.)
Puskás: Hegedüs (Tóth, 40.) - Radics, Szolnoki, Hadzsiev, Deutsch - Favorov, Urblik, Plšek- Slagveer, Vaněček, Gyurcsó (Sós, 72.)

Fotó: facebook.com/PFLAhu

 

A rovat legfrissebb hírei