Hatalmasat hibázott a Debrecen szlovák kapusa


A Debrecen vendégeként 3-0-ra győzött a kiesés elől menekülő Zalaegerszeg a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati mérkőzésén.

Bátran kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, amely több ígéretes támadást is vezetett a találkozó elején. A félidő közepéig mindkét együttes elhibázott egy-egy hatalmas helyzetet. A játékrész második felében nyolc perc alatt kétszer is bevette a Zalaegerszeg a Debrecen kapuját. A hazaiak szlovák kapusa, Tomáš Košický hatalmasat hibázott a második találatnál.

Óriási kapushibával került megnyugtató előnybe a ZTE Debrecenben

A forduló első gólját előkészítő Stiebert a DVSC kapusa, Kosicky szolgálta ki. A ZTE ezzel az ajándékkal már 2-0-ra vezet Debrecenben. Jó úton a...

Ennél a találatnál már nem volt pályán a vendégek felvidéki védője Szépe János, akit sérülés miatt kellett lecserélni

Szünet után egy ideig a hazaiak irányították a játékot, veszélyes akciót azonban csak elvétve tudtak vezetni. A ZTE magabiztosan őrizte előnyét, sőt ellentámadásokból akár újabb gólokat is szerezhetett volna. A hajrában aztán az ötlettelenül játszó Debrecen ellen a vendégek tovább növelték előnyüket, és magabiztos győzelmet arattak.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Debreceni VSC-Zalaegerszegi TE 0-3 (0-2)
Debrecen, zárt kapuk mögött, v: Iványi
Gólszerzők: Bobál G. (30.), Stieber (38.), Radó (87.)
Sárga lap: Kundrák (83.), illetve Katanec (12.), Bőle (44.), Bobál D. (57.)

DVSC: Košický - Bényei (Kundrák, 46.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Bódi, Kusnyír, Haris, Varga K. - Szécsi, Garba (Milunović, 76.)
ZTE: Demjén - Bolla, Szépe (Bobál D., 34.), Katanec, Bedi - Katelarisz, Mitrović - Bőle (Babati, 90.), Stieber, Radó - Bobál G. (Ikoba, 82.)

Fotó: dvsc.hu

A rovat legfrissebb hírei