Büntetőkkel kaptak ki Miskolcon az újváriak


A DVTK Jegesmedvék otthonából egy pontot hoztak el az újváriak.

Az érsekújvári jégkorongcsapat az utóbbi három mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni. A nagymihályiakat (Michalovce) hazai közönség előtt 4-2-re tudták legyőzni, majd következett ismét otthoni környezetben a Nyitra (Nitra) elleni kerületi rangadó. Ezen bár a második harmad elején 2-1-re is vezettek, végül hosszabbításban vereséget szenvedtek.

Vasárnap a Jegesmedvék otthonában a gól nélküli első harmad után a hazaiak szereztek vezetést a másodikban, de még a szünet előtt egyenlítettek a vendégek. A harmadik húsz percben hasonló volt a forgatóköny, így következhetett a hosszabbítás. A csapatok itt sem tudták eldönteni a meccset, így a rávezetések döntöttek. A DVTK az öt büntetőből csupán kettőt rontott el, míg az Érsekújvár négyből háromszor hibázott, így a magyarországi csapat győzött.

Tipsport Liga, rájátszás-alsóház, 7. forduló:

DVTK Jegesmedvék-HC Mikron Érsekújvár 3-2 (0-0, 1-1 1-1, 0-0, 3-1) - rávezetések után
Miskolc, 1 025 néző, v.: Korba, Rencz – Beniač, Soltész

Gólszerzők: Vas 21. (Vandane), Vojtkó 48. (Harrison, Beauviller), ill. Pavúk 36. (Andrisík, Jurík), Bajtek 56. (Hatala). Értékesített rávezetések: Beach, Galanisz, Vas ill. Sille

Tipsport Liga, rájátszás-alsóház, 6. forduló:

HC Mikron Érsekújvár-HK Nitra 2-3 (1-1, 0-0, 1-1, 0-1) - hosszabbítás után
Érsekújvár, 1 214 néző, v.: Tvrdoň, Goga – Gegáň, Crman

Gólszerzők: Jurík 17. (Pavúk, Fábry), Mikuš 46. (Šille, Jurík) ill. Scheidl 8. (Morrison, Blackwater), Morrison 57. (Blackwater), Buček 62. (McNally)

NČ 6.kolo NZ - NR

(null)

Tipsport Liga, rájátszás-alsóház, 5. forduló:

HC Mikron Érsekújvár-HK Dukla Michalovce 4-2 (1-0, 1-2, 2-0)
Érsekújvár, 813 néző, v.: Stano, Výleta – Rojík, J.Konc ml.

Gólszerzők: Ondrušek 10. (Hain), Obdržálek 38. (Ondrušek, Bajtek), Holovič 51. (Števuliak), Šille 59. ill. Šimun 28. (Phillips, Lalancette), Phillips 33. (Korhonen)

NČ 5.kolo NZ - MI

(null)

Fotó: facebook.com/dvtkjegesmedvekofficial

A rovat legfrissebb hírei