Újra ott volt a válogatottban a KFC játékosa


A védőként és védekező középpályásként is bevethető 19 éves futballista ott volt a háromnapos edzőtáborban.

Gera Zoltán, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője ismét számított Varjas Zoltánra. A korosztályos nemzeti csapat stábja hétfőn egy, kedden két edzést tartott a keret tagjainak Telkiben, majd szerdán egy edzőmeccsel zárult az összetartás.

Az U21-es válogatott márciusban játssza első idei felkészülési mérkőzéseit, március 26-án a finnekkel, március 30-án az oroszokkal méri össze tudását Spanyolországban. Ezt megelőzően a Gera Zoltán vezette szakmai stáb háromnapos edzőtábort tartott Telkiben a bő keret tagjainak. A keretből sérülés, betegség és klubkötelezettségeik miatt többen hiányoztak, érkeztek viszont 2001-es születésű labdarúgók, akik ősszel még az U19-es válogatottban szerepeltek, olvasható az mlsz.hu-n.

"Örülök, hogy új játékosokat, köztük néhány fiatalabb labdarúgót is meg tudtunk nézni, ráadásul a három nap alatt többen közülük bizonyították, hogy érdemes számolni velük a jövőben. Hosszabb ideje nem találkoztunk a keret tagjaival, ezért hasznos volt, hogy felfrissíthettük a korábban gyakorolt taktikai elemeket, és kicsit rákészülhettünk az idei első nemzetközi mérkőzéseinkre, a finnek és az oroszok elleni összecsapásokra" – összegezte az elmúlt három nap tapasztalatait Gera Zoltán az MLSZ weboldalán

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok: Varga Ádám (Duna-Aszfalt), Hutvágner Gergely (Siófok)
Védők: Varjas Zoltán (KFC Komárom), Kovács Krisztián (Győri ETO), Szűcs Kornél (DVTK), Tóth Bence (Vasas), Gergényi Bence (FC Lendva), Huszti András (Puskás Akadémia)
Középpályások: Csonka András (Ferencváros), Hidi Sándor (Vasas), Kovács Milán (Vasas), Nyári Patrik (Fehérvár FC), Szánthó Regő (Ferencváros), Kovácsréti Márk (Kisvárda)
Támadók: Skribek Alen (Budafok), Szabó Levente (Fehérvár FC), Kiss Tamás (DVTK), Szabó Máté (Budafok), Tóth-Gábor Kristóf (Haladás)

Fotó: instagram.com/zvarjas

 

A rovat legfrissebb hírei