Visszatér Komáromba a csapat egykori játékmestere


Goran Matić másfél évre írt alá a KFC-hez.

A szerb támadó középpályás első komáromi időszakában 40 mérkőzésen 16 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

"Örülök, hogy visszatértem. Sok új játékos érkezett távozásom óta, de a többségükkel ismerjük egymást. Jól összerakott csapatunk van, sok fiatal tehetség, pár idősebb, tapasztalt játékos és egy jó edző, aki a taktikán túl a játékosok egyéni előrelépésében is segít. A csapaton belüli légkör kitűnő, szerintem minden képességünk megvan a célunk eléréséhez és megvédjük a II. ligában való szereplés jogát" – olvasható a futballista nyilatkozata a lila-fehérek Facebook-oldalán.

A játékos Komáromból 2018-ban igazolt a Szakolcához (MFK Skalica), majd 2019-ben Tőketerebesre (Slavoj Trebišov) tette át a székhelyét. A szakolcaiaknál 23 meccsen csak 1 gól és 4 gólpassz állt a neve mellett, a terebesieknél ellenben az ősszel 16 találkozón 4 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

KFC Komárno

Goran Matić másfél év után újra a KFC-ben! A szerb támadó közé... ppályás első komáromi időszakában 40 mérkőzésen 16 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. "Örülök, hogy visszatértem. Sok új játékos érkezett távozásom óta, de a többségükkel ismerjük egymást.

Fotó: facebook.com/goran.matic.33046

A rovat legfrissebb hírei