Szerb kapus igazolt Komáromba


Miroslav Grujičić a szezon végéig a KFC-ben véd majd.

A 25 éves szerb kapus Losoncról (Lučenec) érkezik Komáromba. Miroslav Grujičić az ősszel még a komáromi lila-fehérek elleni is pályára lépett a Slovnaft Cup sorozatban. A Szlovák Kupában meggyőzte a Duna-partiakat, hogy nyomon kövessék a pályafutását. Végül a téli felkészülésen meggyőzte Miroslav Karhan edzőt és a klub vezetését.

"Azért csatlakoztam a KFC-hez, mert magas szintű szakmai munkát végeznek, valamint segítségemmel magasabb szintre is törhessünk, mivel a csapat minősége alapján többre is képesek vagyunk, mint a tabella 12. helye. Vezetőedzőnk nagyon sikeres karrierrel büszkélkedhet, szerettem volna vele dolgozni és megmutatni, milyen kapus vagyok" – olvasható Komárom Facebook-oldalán az új játékos nyilatkozata.

A kapus kilenc szerb élvonalbeli mérkőzésen szerepelt korábban, valamint hazáját képviselve részt vehetett a 2012-es U19-es Európa-bajnokságon is. Az említett KFC elleni kupamérkőzés mellett még kétszer szerepelt a losonciaknál a kupában, összesen pedig 1 260 perc áll a neve mellett, vagyis 14 meccsen kapott szerepet a 2019/2020-as szezonban.

KFC Komárno

Ősszel a KFC ellen, tavasszal a KFC-ben! Miroslav Grujičić a S... lovnaft Cup 3. fordulójában ellenünk mutatott teljesítménye nem kerülte el figyelmünket. Grujo a téli felkészülést nálunk töltötte, tavasszal pedig már nálunk igazolhatja kvalitásait. A Losoncról érkező szerb hálóőr 9 szerb élvonalbeli mérkőzésen szerepelt, valamint hazáját képviselve részt vehetett a 2012-es U19-es Európa-bajnokságon is.

Fotó: facebook.com/miroslavgruja.grujicic

A rovat legfrissebb hírei