A Fradival játszottak a komáromiak


A KFC Komárom a Népligetben játszott felkészülési meccset az FTC-vel.

A Ferencváros az utóbbi hetekben a bajnokik mellett rendszeresen játszott felkészülési mérkőzéseket, hogy lehetőséget adjon azoknak a játékosoknak, akik nem kaptak lehetőséget az NB I-ben vagy csak csereként szálltak be. Így ott volt a zöld-fehérek kezdőjében a Fehérvár ellen tizenegyest kiharcoló Varga Roland és Botka Endre is.

"A Fradi hamar megszerezte a vezetést, egy megítélt büntetőt Varga Roland értékesített magabiztosan. A vendégek szabadrúgásból egyenlíteni tudtak, ám nem sokkal később Marcel Heister révén újra nálunk volt az előny. Vécsei Bálint szép szabadrúgásból talált be, majd Ammar Ramadan növelte tovább a ferencvárosi vezetést. A hajrában a vendégek egy a menteni igyekvő Frimpongon megpattanó lövéssel szépítettek, így alakult ki a 4-2-es végeredmény" – írta a találkozóról a Fradi.hu.

Felkészülési mérkőzés:

FTC - KFC Komárom 4-2
Gólszerzők: Varga R. (11-esből), Heister, Vécsei, Ramadan ill. Domonkos, Holik

FTC: Gróf - Botka, Frimpong, Csontos, Heister – Szabó R., Vécsei – Varga, Lodico, Ramadan – Sihnevich
Csereként beállt: Takács Zs., Iyinbor, Hajdú R., Pintér D., Juhász B.

A komáromiak kezdőjéről egyelőre nem került fel információ.

Felvidékről telepítették ki a Fradi kapusának nagyapját

A Komáromi járásban található város, Naszvad (2020.1.1-től kapta meg a városi rangot) gazdag történelemre tekinthet vissza. A legszomorúbb időszak kétségkívül a II. világháború után köszöntött be a Nyitra és a Zsitva folyók közötti síkságon elterülő településre. Az 1947-es és 1948-as esztendőkben a lakosság körülbelül 80 százalékának kellett elhagynia otthonát és Csehországban valamint Magyarországon folytatni életét.

Fotó: facebook.com/fradi.hu

A rovat legfrissebb hírei