Új balhátvéd Komáromban


A KFC Komárom Facebook-oldalán jelentette be új igazolását.

"A nagymagyari származású Lovász Denis tavasszal nálunk kamatoztathatja tehetségét. A nagyszombati Spartak, majd az ETO FC Győr nevelése a cseh Karviná együttesétől érkezik hozzánk, de korábban az olasz Udinese Calcio ificsapatainál is szerepelt próbajátékon" – olvasható a komáromi focicsapat közösségi oldalán.

"Azért csatlakoztam a KFC-hez, mivel úgy gondolom, hogy megfelelő klub ahhoz, hogy beindíthassam a felnőtt karrierem, mivel sok fiatal játékos kap itt lehetőséget. Célom sok munkával és akarattal hozzásegíteni a csapatot a minél jobb szerepléshez és eredményekhez. Szeretném idővel felhívni magamra a figyelmet mint egy olyan játékosra, akit topligás csapatok is figyelnek" – nyilatkozta a 18 éves védő.

Lovász a Karviná U19-es csapatában a transfermarkt.com adatai szerint 9 meccsen kapott szerepet az ősszel és 2 sárga lapot kapott.

KFC Komárno

Erősítés balhátvéd poszton! A nagymagyari származású Lovász Denis... tavasszal nálunk kamatoztathatja tehetségét. A nagyszombati Spartak, majd az ETO FC Győr nevelése a cseh Karviná együttesétől érkezik hozzánk, de korábban az olasz Udinese Calcio ificsapatainál is szerepelt próbajátékon. "Azért csatlakoztam a KFC-hez, mivel úgy gondolom, hogy megfelelő klub ahhoz, hogy beindíthassam a felnőtt karrierem, mivel sok fiatal játékos kap itt lehetőséget.

Fotó: facebook.com/kfckomarno

A rovat legfrissebb hírei