Két góllal tért vissza a medencébe Rybanská


A vízilabda Európa-bajnokság utáni pihenőt követően újra vízbe ugrott a szlovák származású játékos.

A magyar válogatott bronzérme után néhány nagy szabadságot kaptak az UVSE játékosai, köztük Rybanská Nataša is. A pöstyénből induló vízilabdázó a Szentes elleni bajnokin ugrott újra medencébe.

A budapesti egyesület a mérkőzés előtt külön köszöntötte az Eb-n érmet nyerő játékosait, Gangl Edinát, Keszthelyi-Nagy Ritát, Parkes Rebeccat és Rybanská Natašát.

A mérkőzés, ahogy az várható volt nem hozott sok izgalmat és már az első félidőben eldőlt. Ekkor már 10-3-ra vezetett a hazai csapat. A Hajós Alfréd Sportuszodában végül 24-7-es győzelmet aratott az UVSE. Rybanská két góllal vette ki a részét a sikerből, a negyedik negyedben kipontozódott.

UVSE - Vízilabda

BÜSZKESÉGEINK Az Európa-bajnoki bronzérmes Magyarország UVSE-s játékosok tagjai. Gangl Edina, Keszthelyi-Nagy Rita, Rebecca Parkes, Rybanska Natasa : Varga Jennifer

Női vízilabda OB I, alapszakasz, 11. forduló:

UVSE-Tungsram-Hunguest Hotels-Hungerit Szentes 24-7 (4-1, 6-2, 7-1, 7-3)
Hajós Alfréd Sportuszoda, v.: Fodor Rajmund, Kovács Soma

Hazai gólszerzők: Antal Dóra 3, Kisteleki Hanna 5, Keszthelyi-Nagy Rita 4, Baksa Vanda 2, Parkes Rebecca 5, Rybanská Nataša 2, Faragó Kamilla 1, Peresztegi Nagy Kinga 2
Vendég gólszerzők: Varga Viktória 1, Rui Xu 1, Diaz Mesa Cecilia 3, Kudella Panna 2

Magyar bronzérem Budapesten, a felvidéki lányok közbenjárásával

A magyar női vízilabda-válogatott Hollandiával mérkőzött meg a budespti Eb harmadik helyéért. Bíró Attila szövetségi kapitány lányai jól kezdtek, de 3-1 után a hollandok fordítottak, már három góllal is vezettek, és csak 9-8-nál vezettek újra Gangl Edináék. Végül Magyarország 10-8-ra nyert. "A csapat erősségét mutatja, hogy fel tudtunk állni.

Fotó: facebook.com/UVSE.Official; Varga Jennifer

A rovat legfrissebb hírei