Edzőjük nélkül kaptak ki az újváriak


Zólyomban (Zvolen) vendégeskedtek a bikák vasárnap.

Miroslav Mosnár az érsekújváriak vezetőedző azok után távozott, hogy a klub elengedte legjobb játékosát, Tomáš Pospíšilt, aki Csehországba, a HC Verva Litvínov csapatába igazolt. A szakember szerint a vezetőség célja, hogy a playoffba jusson a csapat, de nem ennek megfelelően döntöttek a legjobb játékosokról. Mosnár elmondta, hogy sajnálja, hogy távozott, hiszen mindenki profin dolgozott a tréningeken, de van egy határ amit nem akart átlépni.

Ezek után nem volt nagy meglepetés, hogy a zólyomiak otthonában sima, 6-0-ás vereséget szenvedtek az érsekújváriak. Az első harmadban még csak egyet kaptak a vendégek, majd egész jól tartották magukat, de a második húsz perc végén kaptak újabb kettőt, amely után az utolsó játékrész csak formalitás volt.

Az Érsekújvárt ezen a találkozón Ladislav Branikovič sportmenedzser irányította, aki a szezonban már beugróként tevékenykedett vezetőedzőként, mielőtt Mosnár a csapathoz került.

Tipsport Liga, 47. forduló:

HKM Zvolen-HC Mikron Érsekújvár 6-0 (1-0, 2-0, 3-0)
Zólyom, 1 530 néző, v.: Štefik, Rencz – Kis-Király, Rojík

Gólszerzők: Parks 8. (Corrin, Trotter), Thompson (Mráz)35., McPherson 40. (Corrin, Trotter), Halama 45. (Mikúš, Švarný), Mráz 54. (Marcinek, Kolenič), Betker 59. (Corrin, Thompson)

Fotó: Facebook-HC Nové Zámky - HC Érsekújvár magyar változata

A rovat legfrissebb hírei