Dióspatonyi hátvédet igazolt Komárom


A KFC Facebook-oldalán jelentette be az új játékos leigazolását.

Szöcs László ősszel a szintén másodosztályú Pozsonyligetfaluban (Petržalka) játszott. A 30 esztendős futballista 15 bajnokin 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, valamint háromszor a Szlovák Kupában is pályára lépett. A védő korábban megfordult több szlovák klubban, Csehországban és Magyarországon, az NB II-es Gyirmót csapatában is.

"Többször is volt már szó a Komáromba igazolásomról. Decemberben is megkeresett a KFC vezetősége és mindjárt meg is egyeztünk. Tetszik a klub filozófiája, első célom, hogy játékommal segítsek a 2. liga megtartásában, de szerintem ezzel a csapattal feljebb is végezhetünk" – nyilatkozta a lila-fehérek Facebook-oldalán Szöcs.

KFC Komárno

Támadó középpályással erősítettünk! A szlovén Kristijan Šipek ... az NK Dob együttesétől érkezik, korábban 44 szlovén élvonalbeli mérkőzésen szerepelt az ND Gorica és az NK Radomlje színeiben. "Boldog vagyok, hogy Komáromhoz csatlakozhattam. Jó félszezonon voltam túl Szlovéniában, ezután keresett meg a KFC. Új kihívást kerestem és úgy érzem, helyes lépés volt ide igazolnom."

Fotó: facebook.com/kfckomarno

A rovat legfrissebb hírei