Szlovéniából erősít a KFC


A szlovén másodosztályból érkezik támadó középpályás a lila-fehérekhez.

Kristijan Šipek az őszt a szlovén másodosztályban töltötte. Az NK Dob csapatában 14 találkozón 8 gólt és 8 gólpasszt jegyzett. A 24 éves futballista korábban játszott hazája élvonalában is az ND Gorica és az NK Radomlje csapataiban. Az első ligában 44 találkozón 3 gólt és 2 gólpasszt szerzett. A másodosztályban összesen 38 mérkőzés, 11 gól és 8 gólpassz került a neve mellé a jegyzőkönyvekben, így elmondható az utóbbi fél szezonban mutatta eddig a legjobb teljesítményt.

"Boldog vagyok, hogy Komáromhoz csatlakozhattam. Jó félszezonon voltam túl Szlovéniában, ezután keresett meg a KFC. Új kihívást kerestem és úgy érzem, helyes lépés volt ide igazolnom" – olvasható a játékos nyilatkozata a KFC Komárom Facebook-oldalán.

KFC Komárno

Támadó középpályással erősítettünk! A szlovén Kristijan Šipek ... az NK Dob együttesétől érkezik, korábban 44 szlovén élvonalbeli mérkőzésen szerepelt az ND Gorica és az NK Radomlje színeiben. "Boldog vagyok, hogy Komáromhoz csatlakozhattam. Jó félszezonon voltam túl Szlovéniában, ezután keresett meg a KFC. Új kihívást kerestem és úgy érzem, helyes lépés volt ide igazolnom."

Fotó: facebook.com/gedina.jz

A rovat legfrissebb hírei