Marad Komáromban a szerdahelyi középpályás


Domonkos Kristóf újra a Duna-partján szerepelhet.

A KFC Komárom hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a középpályás tavasszal is a lila-fehéreknél játszik majd. A megosztott szövegből úgy tűnik a játékos fél évre írt alá. Domonkos az ősz folyamán kölcsönben szerepelt a KFC-nél, majd úgy tűnt visszatér az ETO FC Győrhöz. A magyaroszági csapat viszont tíz napja közölte, hogy szerződést bontanak a dunaszerdahelyi nevelésű játékossal.

Domonkos Kristóf az őszi idényben tízszer lépett pályára a KFC-ben bajnokin, 2 gólt és 1 gólpasszt szerezve, egyszer pedig a kupában is szerepett kapott a Duna-partiak csapatkapitányi karszalagját is viselő játékos.

KFC Komárno

️Kedves szurkolók, a KFC idén is szeretné támogatni az alábbi kezd... eményezést, melyben városunk az elmúlt években nagyszerűen szerepelt. Azon hozzászólók közül, akik február 29-ig képpel igazolják szavazatukat a játékban, KFC ajándékcsomagot sorsolunk ki! Sorsolás március 1-én! ️Milí fanúšikovia, KFC chce aj tento rok podporiť túto iniciatívu, kde naše mesto v minulých rokoch dosiahlo skvelé výsledky.

Fotó: Facebook; Nyugati Szektor

Távozik Győrből a dunaszerdahelyi középpályás

A dunaszerdahelyi nevelésű Domonkos 2019 nyarán igazolt Győrbe, de csak a Tiszakécske elleni mérkőzésen kapott lehetőséget az NB II-ben, akkor a hajrában csereként állt be néhány percre. Szeptemberben a futballista kölcsönben került Komáromba, ahol 2018 februárjától az előző év nyaráig 42 mérkőzésen 6 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

A rovat legfrissebb hírei